Jaki jest najlepszy program dla gastronomii

GASTRO POS jest programem, który pozwala na szybką i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo popularny system na rynku gastronomicznym cieszy się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w pracy kelnerom i tym samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo łatwej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych i czasochłonnych szkoleń, a bardzo prosta forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, połączona z szeroką paletą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie tylko w małym, pojedynczym lokalu, ale także w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji
Dzięki bardzo wielu funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest bardzo elastycznym systemem, jaki dostaniemy na rynku. W zależności od profilu lokalu, czy jest to bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najodpowiedniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo
Logowanie się naszych pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu pracy jak i zysku jaki generuje. W zależności od stanowiska, można również ustalić widok opcji tak, aby był on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel ma dostęp do wszystkich opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

  • obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć;
  • dopasowanie ekranu do indywidualnych potrzeb;
  • kontrola rachunków oraz zamówień;
  • przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania;
  • obrazowa prezentacja sali;
  • rozliczenia kelnera w każdym momencie;
  • zapisywanie czasu pracy;
  • brak trudności w modyfikowaniu potraw;
  • współpraca z kuchnią;
  • sprawdzanie zamówień i rachunków;
  • elastyczne kształtowanie cen;
  • kontrola ustalanych rabatów;
  • współpraca z systemami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.

POLKAS
Pasternik 94, 31-354 Kraków
12 634 05 44
http://www.polkas.pl