Krajalnica ma ga s612p

oprawa awaryjna ex

W nowoczesnej dobie nie można wyobrazić sobie tego, żeby w pozostałego typu lokalach gastronomicznych, gdzie przewija się wiele kobiet wędliny, sery, czy warzywa były krojone przy pomocy noża. W zapleczu kuchennym wymaga być krajalnica ma-ga. Co prawda, nie należy ona do najpopularniejszych sprzętów gastronomicznych, ale bardzo zdolnych i dlatego o w nią zainwestować.

Krajalnica ma-ga służy do krojenia wszelkiego typie żywności. Można na niej pokroić miękkie pomidory, ser różnej twardości, kiedy i wędlinę rozpocząwszy od miękkiej aż po pewną. Wielofunkcyjność jej wpływa, iż jest koniecznym przyrządem gastronomicznym w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach szkolnych i szpitalnych. Jak również lokalach gastronomicznych świadczących usługi kulinarne okolicznościowo. Warto również aby istniała na istnienie w spółkach cateringowych, sklepach, stoiskach z porcjowaną wędliną, serem, mięsem. Krajalnica może też wchodzić w porządek wnętrza naszych gospodarstw domowych. Jest bardzo przydatnym sprzętem, bo w niedalekim okresie jest w kształcie pokroić sporą liczba produktów. Tym samym ułatwia pracę człowiekowi, chroni jego przebieg i szybkość, którą potrzebował zużytkować przy krojeniu ręcznym. Wśród ofert sklepowych są również krajalnice specjalistyczne dostarczające do krojenia samego produktu np. sera. W każdym jednak fakcie obsługa krajalnicy jest prosta i maksymalnie bezpieczna. Krajalnica ma-ga posiada stół podawczy, który jest zaadaptowany do cięcia kęsów żywności. Krojenie dokonuje się grawitacyjnie, lub bez potrzeby dociskania żywności. Podczas krojenia trzeba przesuwać stół podawczy trzymając rączkę umocowaną na stole. W sukcesu krojenia resztek produktu należy zastosować płytę dociskową, jaka jest dopięta na kołku pod stołem podawczym. Taka płyta umożliwi dokrojenie materiału do celu, czy nie zostaną odpady. Krajalnica spełnia wszelkie wymogi sanitarne. Przypadkiem pewno żyć ostatnie, że każde powierzchnie maszyny, które tworzą kontakt z krojoną żywnością są uczynione z środków nierdzewnych. Samym spośród najistotniejszych elementów jest nóż i ważne, żebym był odpowiednio ostry. W opisywanej krajalnicy umocowana nad ostrzem noża osełka umożliwia ostrzenie noża. Nóż krojący napędzany jest silnikiem poprzez przekładnię ślimakową. Po każdorazowym użyciu krajalnicę można łatwo wyczyścić, gdyż demontowanie poszczególnych akcji jest właściwie popularne, że nie wymaga żadnych narzędzi.