Krajalnica maga instrukcja obslugi

Krajalnica maga 612p to wydajne danie do cięcia wszelkiego typu żywności. Kształtuje się także do wytwarzania produktów miękkich jak niektóre warzywa kiedy oraz do konkretnych jak sery. Dobre dokumenty i delikatne wykonanie zapewnia długą i prostą eksploatację. Konstrukcja maszyny pozwala na zajęcie jej w szlachetności i osiągnięcie wszystkich zaleceń sanitarnych. Sama obsługa jest nieświadoma i bezproblemowa, dzięki czemu nowy pracownik może zostać szybko wdrożony w dzisiejsze obowiązki.

Parametry techniczne krajalnicy maga 612p to: - wymiary 635 x 500 x 495 mm - klasa bezpieczeństwa to IP33 - ciężar urządzenia 39 kg - grubość krojenia od 0 do 28 mm - stół podawczy 300 x 250 mm - moc silnika 250 W - długość ostrza noża 300 mm

Krajalnica wykonywana stanowi w dwóch grupach. Wersja standardowa wyposażona stanowi w przyciski start stop oraz samoczynny mechanizm wyłączania noża przy problemach z napięciem zasilającym w sieci. Krajalnica maga posiada zabezpieczenia przed przypadkowym włączeniem. Czujnik w daniu wykrywa niepoprawne założenie osłony noża. Dzięki temuż nie jest dodatkowe jego włączenie, zabezpieczając osobę obsługującą. Codzienne zabiegi konserwacyjne nie są trudne i możliwe do zrobienia w bliskim czasie. Wystarczy po skończeniu pracy dokładnie oczyścić urządzenie z reszt efektów jak tłuszcz czy okruchy. Każde składniki jak taca, pokrywa noża można szybko zdemontować a nie ma konieczności używania żadnych narzędzi do tego. Krajalnica sprawdzi się zarówno w mniejszych sklepach jak i średnich zakładach, gdzie przerób materiałów istnieje na małym poziomie. Cena krajalnicy maga 612p to prawie 4500 złotych brutto. Do krajalnicy dostępne są też części zamienne w małych cenach. Urządzenie przedstawia się z wielu czynników, jakie potrafią stać zastąpione w sukcesie uszkodzenia lub awarii. Zmniejszy to długofalowe koszty eksploatacje modelu.